Windows Mobile 6.5 - képernyőképek

>> 2009. január 30.


Újabb képernyőmentések láttak napvilágot a Barcelonai World Mobile Congress keretein belül bemutatásra kerülő Windows Mobile 6.5-ről. Inkább nevezhető egy átvezető verziónak a WM6.1 és a WM7 között, minthogy egy forradalmi rendszernek, de látszik hogy egyre jobban próbálja a Microsoft is az Apple stylus nélküli felhasználói felületét átportolni. Az igazi nagy durrranás a WM7-től várható majd (2010?).


A méhsejt szerkezet a stylus nélküli kezelést hivatott elősegíteni, illetve az Internet Explorer Mobile kapott egy remek zoom funkciót (Opera Mobile).

Képek:Forrás: Neowin

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE