Windows Vista SP2 RC megjelenés, Win7 BETA frissítések

>> 2009. február 20.


A Microsoft február 19-én elküldte a Microsoft Connectes tesztelőknek a Vista Service Pack 2-jének RC változatát. Továbbá február 24-én teszt jellegű Windows 7 frissítéseket helyez el az Update-n.

Bővebb felhasználi körben is elérhető lesz az Windows Vista SP2 RC a következő 48 órában a Windows Updaten. Az RC verziója a következő: 6002.16670.090130. Az SP2 az SP1 óta megjelent hibajavításokat tartalmazza majd, és néhány újdonságot is, amit itt tudsz megtekinteni. A végleges SP2 2009 második negyedévében várható.

Aki Windows 7 BETA (build 7000) verzióval rendelkezik, az február 24-en teszt jellegű frissítéseket érhet majd el a Windows Update-n keresztül. A frissítések telepítése nem lesz kötelező és automatikus, a Win7 megkérdezi majd, hogy szeretnénk-e telepíteni. A frissítéseknek célja nincs, kivéve a frissítési rendszer tesztelése és kipróbálása. Öt frissítés lesz majd elérhető.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE