Megjelent az (K)Ubuntu 9.04 RC, előrendelhető a végleges változat

>> 2009. április 17.


Kilépett az (K)Ubuntu a BETA fázisból, és elérhető a 9.04-ből az RC (Release Candidate) változat. Közben a ShipIt-en keresztül már ingyen előrendelhetjük a végleges változatot.


Az RC változat telepítése éles rendszerre nem ajánlott, bár már nagyon közel áll a végleges változathoz. Az Ubuntu.com oldalon pedig előrendelhetjük a végleges 9.04-et, ami a jövő hét folyamán jelenik majd meg. Az Ubuntu KDE-s változata, a Kubuntu is előrendelhető azoknak, akik szeretnék kedvenc operációs rendszerüket CD-n megkapni. A CD megérkezéséről itt olvashattok (8.10), hogy mit is kap az, aki megrendeli.


Az (K)Ubuntu 9.04 RC letöltése.
Az Ubuntu 9.04 végleges változatát itt tudjátok előrendelni.
A Kubuntu 9.04 végleges változatát pedig itt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE