Windows 7 bejelentkező képernyő megváltoztatása

>> 2009. április 9.


Egy egyszerű kis programmal lehetőség nyílik a bejelentkező képernyő megváltoztatására.

A Tweak.com Logon Changer nevezetű programmal egyszerűen lecserélhetjük a Windows 7 bejelentkező képernyőjét egy általunk választottra. Ehhez nem kell mást tenni, mint letölteni a programot, elindítani, és a Change Logon Screen gombra kattintva kitallózni a programnak a kívánt képet. Visszaállítani a gyári bejelentkező képre a Revert to Default Logon Screen gomb megnyomásával lehet. A Test gombbal tudjuk letesztelni, hogy valóban működik-e a változtatás.1 megjegyzés:

Unknown 2013. január 7. 7:33  

Miért nem fogadjátok el a pontos és valódi email címem és jelszavam? Keresztes Klára clarissa-77@outlook.com

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE