Windows 7 RC - Visszajelzés küldése

>> 2009. május 25.


Windows 7 RC alatt már nem találjuk az ablakokon, illetve az asztalon a Send Feedback gombot. Ha valaki viszont hibát talál, és erről értesíteni szeretné a Microsoftot, akkor Windows alól lehetőség van erre. Hogy hogyan, az az alábbi leírásból kiderül.

A visszajelzés elküldése igen egyszerű, varázsló segítségével történik. Hogy elérjük ezt, nincs más dolgunk, mint megnyitni a Futtatást (Winlogo + R), és beírni az alábbi szöveget: "rundll32.exe FeedbackTool.dll, ShowWizard".


(A futtatásba írjuk be a szöveget)

Ennek hatására megnyílik egy ablak, amiben kiválaszthatjuk milyen kategóriában is szeretnénk visszajelzést küldeni a Microsoft számára, mit is gondolunk az adott szolgáltatásról. Hány csillagra értékeljük az adott szolgáltatást (mennyire is tetszett), illetve szöveget is csatolhatunk hozzá megjegyzés gyanánt, persze érdemes ezt angol nyelven megtenni. Utána a Send gomb hatására már el is ment a Microsoft számára a visszajelzés.


(Válasszunk kategóriát)


(Értékelhetjük is az adott szolgáltatást)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE