Megjelent a Vista/Server 2008 SP2

>> 2009. május 26.


A Microsoft a mai napon letölthetővé tette a Vista/Server 2008 második javítócsomagját. Számtalan hibát javít az új Service Pack, illetve újdonságokat is tartogat az SP1-ről frissítőknek.

Az újdonságok listája már egy korábbi írásban megjelent, amit itt érhettek el: [link]. Még az SP2 BETA idejéből elérhető az oldalon egy összehasonlító teljesítményteszt az SP1-el: [link]. Az SP2 jelenleg 5 nyelven érhető el: angol, francia, német, japán, spanyol. A telepítéshez a Service Pack 1 megléte szükséges! A telepítés megkezdése előtt az alábbi hasznos tanácsok elolvasása ajánlott: [link]

Windows Vista/Server 2008 SP2 letöltése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE