Windows 7 - VWIFI

>> 2009. május 20.


A Virtuális WIFI (továbbiakban VWIFI) a Windows 7 egyik újítása lesz. A VWIFI hatására a fizikai WIFI kártya mellett elérhető lesz egy virtuális WIFI kártya is. Hogy ez miért is jó, az a továbbiakban kiderül.

A VWIFI megvalósítása szoftveres rétegen belül történik, a felhasználó számára már 2 WIFI kártya fog megjelenni.


A VWIFI megvalósítása

Ennek akkor lehet előnye, hogy ha egyik WIFI-vel kapcsolódni szeretnénk egy vezeték nélküli hálózathoz, a másikkal pedig megosztani. A VWIFI csak akkor használható, ha a kártya gyártója a drivereiben támogatja. Ha nem támogatja a meghajtóprogram a VWIFI-t, akkor nem kapja meg a Windows 7 kompatibilis driver jelölést. A VWIFI technológia már Windows 7 RC alatt is elérhető, de meghajtóprogramok hiányában ez még nem használható ki.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE