Windows 7 végleges verziója októberben jön

>> 2009. június 3.


A Microsoft a Computex-en közzétette a Windows 7 végleges változatának megjelenési dátumát. A fanatikusok piros betűs napja október 22-én lesz, mivel ekkor jelenik meg pontosan a Windows 7. A Windows Server 2008 R2 megjelenési is erre az időpontra várható.

Az RTM (gyártásra kész) változat bő egy hónap múlva, július közepe tájékán lesz elérhető a Microsoft partnerei számára. A Windows 7 upgrade program június 26-án kezdődik, az ekkortól vásárolt Vista-s gépek a Windows 7 megjelenésekor ingyen upgradelhetnek Windows 7-re. A magyar változat a hivatalos megjelenés után kb. 1 hónapon belül várható. Jó várakozást mindenkinek október 22-ig.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE