Bing - A Microsoft új keresője

>> 2009. június 1.


A mai napon a nagyközönség számára is elérhetővé vált a Microsoft által fejlesztett webes kereső, a Bing (korábbi kódneve: Kumo). A Microsoft keresője a Google keresőjének egyik kihívója, így igen nagyok az elvárások a Bing-gel szemben.

Eddig csak a belső tesztelőknek volt elérhető a Bing, de a mai napon ez megváltozott, így mindenki kereshet a Bing-gel. Így első használat után tényleg nagyon jó, felülmúlja az elődjét, a Live Search-t. A kereső biztonsági szintjének beállítására is lehetőség van, amit ha kikapcsolunk, akkor igen széleskörű lesz a találatok listája (felnőtteknek szánt tartalom is megjelenik, míg a Google-nél korlátozva van). A képekre való keresésnél a találatok különböző szempontok szerint testreszabható, így a számunkra legkedvezőbb találatokat tekinthetjük meg.


Véleményem szerint a kereső előtt nagy jövő áll, és a webes keresések lebonyolításából igen nagy szeletet hasíthat majd ki, a Google keresőjének kárára. Úgy látszik a Microsoft komolyan vette az évek során elhangzott kritikákat, mivel egyre jobb termékekkel rukkol elő(Windows 7, Bing).

A Bing itt érhető el

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE