Megvan a végleges Windows 7 RTM

>> 2009. július 23.


Az utolsó simítások, és tesztelések végrehajtása után a Microsoft tegnap hivatalos blogján közölte, hogy kiválasztották a Windows 7 RTM verzióját. Az RTM pontos verziószámot alant olvashatjátok, közben a Windows Server 2008 R2 is is elérte az RTM verziót.

Végre valahára közölte a Microsoft azt, amit már hetek óta lehet hallani különböző helyeken, hogy melyik build is kerül október 22-én a boltokba. A pontos verziószáma az RTM buildnak: 7600.16385. Az OEM partnerek a pénteki nap során már meg is kapják a kész RTM-t, a további megjelenések egy korábbi bejegyzésben elolvashatóak itt.

És a végére egy kis videó:


Forrás: Windows 7 Team Blog

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE