Windows 7 E böngésző változás

>> 2009. július 25.


A Microsoft mégis elhelyezi az Európába szánt Windows 7 E verzióban az Internet Explorer 8-t, de biztosítva a szabad versenyt, az első elinduláskor választhatunk másik böngészőt, amit a rendszer felfog telepíteni a számunkra.

Eddig úgy volt, hogy az Európába szánt változatban nem lesz webböngésző, így biztosítva a piaci versenyt. Ezen változtatva a Microsoft az Internet Explorer mégis automatikusan települ, de az első indításnál lehetőség van másik böngésző kiválasztására (úgynevezett ‘ballot screen' - szavazó ablak fog megjelenni). Ha eltávolítjuk az Internet Explorert a rendszerből, akkor a Microsoft ígérete szerint semmilyen frissítés nem fog települni a gépre az Internet Explorerhez. Ha XP, Vista rendszert használunk, akkor ha bekapcsoljuk az automatikus frissítést, ott is lehetőség lesz a böngésző kiválasztására. Reméljük ez jobban tetszik majd az Európai közönségnek.


Itt lesz lehetőség kiválasztani a kívánt böngészőt


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE