Linux Reader - Ext2/Ext3 fájlrendszer olvasása Windows alatt

>> 2009. szeptember 17.


Manapság nem ritka az olyan számítógép, amin több operációs rendszer is üzemel. Ezzel nincs semmi gond, viszont ha a Linux alatt mentett dolgot szeretnénk elérni a Windows alól, akkor ez alapértelmezetten nem lehetséges. Itt próbál meg segíteni a Linux Reader nevezetű alkalmazás.

A Linux Reader segítségével a Linux Ext2/Ext3 fájlrendszerében mentett anyagokat tudjuk olvasni. Írni vagy módosítani nem lehet, ezzel garantálva a Linux fájlrendszerének a sértetlenségét. A program telepítése után könnyen tallózhatunk a Linuxos partíciókban, nyithatjuk meg az ott tárolt fájlokat.


A program működés közben

Linux Reader letöltése

1 megjegyzés:

Névtelen,  2012. május 3. 10:57  

Hasznos progi, most volt rá szükségem...

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE