Windows 7 RTM Enterprise - Ingyen letölthető

>> 2009. szeptember 2.


A Microsoft elérhetővé tette a Windows 7 RTM Enterprise verziójának 90 napos próbaverzióját. A cég Technet oldalán bárki letöltheti az Enterprise kiadást angol, francia, német, japán és spanyol nyelven, 32/64bites verzióban. A letöltéshez csupán egy Windows Live ID-s (pl.: MSN) azonosítóval kell rendelkeznünk.

A hezitáló céges felhasználóknak szánja elsősorban a Microsoft a letöltést, de ellenőrzés hiányában bárki letöltheti azt. Az 5 nyelven kívül természetesen a magyar nyelv is elérhető a telepítés után a Windows Update-n, vagy az oldalunkról közvetlenül. Licenc kulcsot természetesen nem kapunk hozzá, így 90 napig használható a rendszer, majd a 90. napon óránkénti újraindítással figyelmeztet a Windows hogy lejárt a próbaidő.

Windows 7 RTM Enterprise letöltése

2 megjegyzés:

Névtelen,  2009. szeptember 3. 21:53  

Ez egyszeri alkalom, vagy többször is lehet telepíteni 90 naponként?

Blue@X 2009. szeptember 4. 12:49  

Elméletileg a Microsoft egyszer 90 napra adja, de szerintem működik az újratelepítés után is 90 napot.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE