FreeRapid Donwloader

>> 2009. október 15.


Manapság sok helyen a letölthető anyagokat különböző tárhelyszolgáltatók szerverein helyezik el, és legtöbbször darabolva. Ilyen tárhelyszolgáltatók a népszerű Rapidshare, Netload, és a többi. Ha az innen való letöltést szeretnénk sokkal kényelmesebbé tenni, akkor az alábbi ingyenes program tökéletes lesz a számunkra.

Sok ingyenes tárhelyszolgáltató létezik, de ha egyiknek sem vagyunk előfizetői, akkor sok kellemetlenség érhet minket, ilyen a várakozási idő, a letöltési limit. Ezt küszöbölhetjük ki a FreeRapid Downloader segítségével, ami JAVA-ban lett megírva, így a multiplatformosság magától érthetődő. Segítségével automatizálhatjuk a letöltéseket, így csak kimásoljuk a letöltési linkeket, és azt beillesztve a FreeRapidba, ő magától lefogja tölteni azt nekünk.


Ha vágólapra helyezünk linkeket, és a program fut, akkor automatikusan érzékeli és egyből felajánlja a letöltést. Természetesen így is vonatkozik ránk a letöltési limit, és a várakozási idő, de a linkek beillesztése után nem szükséges a felhasználói beavatkozás, kivétel a különböző tárhelyszolgáltatók emberek azonosítására szolgáló, jól ismert képekhez tartozó szavak megadása. Ezt a program közli is velünk, és nekünk kell megadni majd a képen látható kódot. A népszerű tárhelyszolgáltatók mind támogatva vannak, így szinte bármilyen helyről képes nekünk letölteni. Remélem sokak számára hasznos lesz ez a remek alkalmazás, nekem biztosan az.

FreeRapid Downloader letöltése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE