Windows 7 - Érintésvezérlés

>> 2009. október 25.


A Windows 7 egyik újítása az egér + billentyűzet kombinációval történő vezérléstől való elrugaszkodás. Az elterjedőben lévő érintőkijelzőkkel való vezérlés sokkal látványosabb, és esetenként akár még felhasználóbarátabb is lehet a mostaninál. Jelenleg 9 gesztus-t ismer fel a Windows 7, ha rendelkezünk az ehhez szükséges hardverrel (érintőkijelző).

Az érintésvezérlést először a Microsoft a Surface-ben demózta a felhasználók számára, amit igen sokak szeretnének a mai napig is otthon tudni. Számukra jó hír, hogy a frissen debütált Windows 7, és egy megfelelő hardverrel segítségével ez már most is lehetséges. Számtalan gyártó jelentette be az érintőkijelzővel ellátott eszközeit, így idővel sok helyen láthatjuk viszont az ilyen eszközöket. A vezérlési gesztusokat a Windows 7 alapértelmezetten kezeli, így bármely programnál használhatóak lesznek, természetesen ha az adott program él a lehetőséggel. Már csak 1 kérdés van, ami bennem motoszkál: Hogyan fogjuk a CTRL+ALT+DEL kombinációt használni?
Az alábbi képen szöveggel, leírással, és képpel is ábrázolva van a mozdulat mikéntje.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE