Windows 8/9 - 128bites változat is készül?

>> 2009. október 8.


A Microsoft egyik fejlesztője szerint már dolgoznak a Windows kernel 128bites architektúra támogatásán, így az se elképzelhetetlen, hogy a Windows 8 vagy 9 kernelje már támogatni fogja a 128bites architektúrát, szemben a Windows 7 32/64bites támogatásával.

Még meg se jelent hivatalosan a Windows 7, de már a Windows 8-ról, és annak fejlesztéséről szivárognak információk. Azt nem lehet tudni, hogy igaz-e vagy nem amit Robert Morgan, a Microsoft vezető kutatója és mérnöke tett közzé LinkedIn profiljában, de mindensetre érdekes:
"Egy magas védettségű kutatóintézetben dolgozom, ahol a közép és hosszú távú fejlesztések a területeim. A K+F projekteken belül a Windows 8 és a Windows 9 kerneljeinek 128-bites architektúrákkal való kompatibilitásán dolgozom, olyan fontos partnerekkel kialakítva a kapcsolatot, mint az Intel, az AMD, a HP és az IBM"


A bejegyzésről készült fotó, azóta már lekerült az oldalról a bejegyzés

Továbbá még elárulta a fejlesztő, hogy az egészet egy 128bites AMD CPU-n tesztelik. Ez nem elképzelhetetlen, hiszen az AMD "Bulldozer" kódnéven fejleszti 128bites CPU-ját. Mindenesetre azóta a bejegyzés már eltávolításra került, így még hosszú ideig nem lehetünk benne biztosak, de idővel többet fogunk majd tudni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE