iPhone alkalmazások indítás utáni hirtelen kilépésének megoldása

>> 2009. október 8.


Nem tudom, hogy ki milyen gyakran találkozott a következő problémával, mindenesetre nekem a legelső dolgok egyike volt, amivel szembe kellett néznem, miután kezembe vettem az iPhone-t. A probléma a következő: nem tudunk belépni a gyári alkalmazásokon kívül semmilyen külön telepített alkalmazásba, mert az rögtön az indítás után hirtelen kilép, miközben fél másodpercre még láthatjuk a betölteni akaró alkalmazás logóját.
Külföldi fórumokon azt ajánlják, hogy töröljük le alkalmazásainkat, majd töltsük le őket újra. Nos, én megléptem ezt, tökéletesen is működött, amíg nem szinkronizáltam az iTunes-al. Ezután a probléma újra kezdődött, és ekkor kezdtem el gyanakodni, hogy itt valószinüleg maga az iTunes lesz a ludas.

Mint utólag kiderült, az iTunes-nak nehézségei támadnak a külsős gyártók iPhone-ra írt szoftvereinek a gépre történő szinkronizálásakor. Ezt a problémát úgy oldhatjuk meg, hogy az összes iPhone-unkon megtalálható alkalmazást letöltjük az iTunes-al is, az iTunes (App) Store-ból, bejelöljük a szinkronizálási beállításoban az alkalmazások szinkronizálását, elhelyezzük az alkalmazások ikonjait, majd szinkronizálunk, és csodák csodájára, a probléma meg fog szűnni.


A lényeg, hogy az összes telefonunkon megtalálható, és nem működő alkalmazás a gépen is meglegyen a szinkronizáláskor, és akkor minden bizonnyal ez volt az utolsó eset amikor ezzel a problémával találkoztunk...

Technikai adatok:
iPhone 3GS - 3.1-es szoftver - iTunes 9.0.1.8

Kérdések és problémák jöhetnek a hozzászólásokban.


1 megjegyzés:

Névtelen,  2012. november 18. 11:21  

Ez érvényes a jailbreakelt telefonokra is?üdv

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE