Office 2010 - Technet/MSDN előfizetők tölthetik

>> 2009. november 17.


A Microsoft az irodai szoftvercsomagját is gőzerővel fejleszti, ennek ékes bizonyítéka a mai napon elérhetővé vált Office 2010 BETA verziója, amit Technet/MSDN előfizetők tölthetnek le. A mindenki számára elérhető BETA verzió megjelenése a jövő hétre várható, bár már kis kereséssel, illegális úton is letölthető bárki számára.

A Technet/MSDN előfizetők nem csak a kliensoldali összetevőket tölthetik le, hanem a SharePoint és Project Server 2010 bétáját is. Az Office 2010-ből három féle kereskedelmi változat készül majd, amik az alábbi összetevőket tartalmazzák:

Home and Student verzió: Word, Excel, PowerPoint, OneNote
Home and Business verzió: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook
Office Professional verzió: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher

A telepíthető változatok mellett elérhető lesz a webböngészőből futtatható Word, Excel, PowerPoint is, ezzel ellenfelet állítva a Google Docs szolgáltatásának. A futtatásához mindösszesen internetkapcsolat, illetve Internet Explorer, Firefox vagy Safari webböngésző kell. Természetesen ezek a változatok nem lesznek olyan funkció gazdagok mint a desktopos változataik, de erről már korábban írtunk bővebben: [LINK]. Az Office 2010 hivatalos oldala is már elérhető, bár még a letöltési linkek nem működnek.
A pontos verziószáma a most megjelenő BETA változatnak a következő: 14.0.4536.1000
Az Office 2010 végleges változata 2010 első felében várható.

Office 2010 BETA Technet letöltés
Office 2010 BETA MSDN letöltés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE