Teljes képernyő Firefoxban - Full Fullscreen

>> 2009. november 17.


Böngészés közben könnyedén elő tud fordulni az az eset, amikor is szűkösnek érezzük az asztalunkat. Mivel minden kis hely számít, és átlagos böngészés közben a menüsor és a könyvjelzők is feleslegesen foglalják a helyet, ezért is jelenthet sokak számára megoldást a Firefox egyik hasznos kiegészítője, ami támogatja a teljes képernyővel való indítást is.


A Full Fullscreen telepítés után könnyedén konfigurálható, és az F11 lenyomásával kapcsolható be és ki a teljes képernyős mód, ugyanúgy, ahogyan ez alapból is történik a tűzrókában. A dolog érdekessége ott kezdődik, hogy akár teljes képernyővel is indíthatjuk a Firefoxot, így nem kell bajlódni ezzel az indítás után, valamint az egyéb funkciók segítségével megszabhatjuk, hogy mi legyen látható a teljes képernyős üzemmódban.

Akinek kisebb monitorja van, annak mindenképpen ajánlott eme ingyenes kiegészítő kipróbálása, amit remekül ki tud egészíteni ez a kis kiegészítő. Ezt legfőképpen azoknak ajánlom, akik nem szeretnék a billentyűzeten az F11-et nyomkodni a fullscreen ki/be kapcsolásához, hanem ezt inkább egy ikon és az egér segítségével vinnék véghez.

A kiegészítő a következő linkre kattintva tölthető le közvetlenül:
Full Fullscreen for Firefox


A Full Fullscreen oldala itt érhető el.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE