SkyDrive Explorer – 25GB tárhely a Sajátgépben

>> 2009. november 4.


Temérdeknyi online tárhely közül válogathatunk manapság. A Microsoft is kínál megoldást SkyDrive néven, mely keretén belül a regisztrált felhasználó 25GB, korlátozás nélküli (csak fájlméret korlát van) online, tehát bárhonnan elérhető tárhelyet kap. Az egyetlen hátránya hogy elérése webes felületről történik, de ezen hivatott segíteni egy ingyenes alkalmazás, mely a Sajátgépbe “csatolja” fel a 25GB-os online tárhelyet.

Bizonyára már sokak olvastak a Gladinet – Online fájlelérés Windowson című írásunkat, melyben egy olyan programot mutattunk be, aminek segítségével szintén lehet a online tárhelyet csatlakoztatni a Sajátgépbe. Hasonló alkalmazás az ingyenes SkyDrive Explorer is, de itt csak a SkyDrive tárhelyünket “csatlakoztathatjuk” fel a Sajátgépbe. Ilyenkor a gépről úgy látjuk a 25GB-os tárhelyet, mintha egy helyi meghajtó lenne. Képesek vagyunk a tárhelyről fájlokat és mappákat másolni, feltölteni, törölni, módosítani, átnevezni, azok információt megtekinteni (típus, méret, hozzáadási idő). Így bármikor könnyen elérhetjük azt bármilyen gépről, ehhez csak SkyDrive szolgáltatással (ingyenes) és a telepített SkyDrive Explorerrel kell rendelkeznünk. A szolgáltatás működés közben megtekinthető az alábbi videón, illetve alatta le is tölthetitek a programot:



A SkyDrive Explorer letöltése

7 megjegyzés:

Daft Pete 2009. november 4. 19:11  

Jó cucc. Érdekes, hogy mit ki nem találnak MS-ék :D

Am a háttérhez tudna valaki írni egy linket? Nagyon bejön.

Blue@X 2009. november 4. 20:14  

A programot magát nem az Microsoft készíti.

Csak neked, csak most a háttér: http://picasaweb.google.com/lh/photo/ZR6e6jbPIvhi677ukHOY9g?authkey=Gv1sRgCNX_4LTQ7trIoAE&feat=directlink

Névtelen,  2009. november 5. 0:39  

1680x1050-es felbontásban:

http://fc08.deviantart.com/fs51/f/2009/296/0/e/Windows_7_Ultimate_Wood_by_Techy4645.jpg


(Google a barátom. (L))

Daft Pete 2009. november 5. 5:09  

Köszi a képeket! :D
I4S RuleZ

Névtelen,  2010. január 22. 14:25  

nektek működik a skydrive-ra való fájl feltöltés a SkyDrive Explorer-rel?

Blue@X 2010. január 22. 19:11  

Ahogy látszik a videón, a bejegyzés készítésekor működött a program. Most nem tudom mi a helyzet vele, de valószínűleg megy most is.

mareccs,  2010. október 10. 22:03  

nekem tökéletesen működik, lehet h az 50 MBos fájlkorlátozás miatt nem tölt neked fel, amit csak a fizetős verzió tud kikerülni

és am akinek még több hely kell annak ajánlom az adrive.com-ot ahol 50 GBot kapsz, bár az ingyenes accounthoz nincs ilyen SD Explorer szerű felület, csak böngészős

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE