Videók letöltése YouTube-ról - YouTube Downloader 3000

>> 2009. november 25.


Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy milyen jó lenne a mobilodon megnézni a kedvenc videóklipped, vagy egy tetszőleges videót a YouTube-ról - mindezt persze internetes kapcsolat nélkül - akkor a most következő ingyenes programot neked találták ki.


A YouTube Downloader 3000 az ingyenesség ellenére is minden igényt kielégít és a használata is pofonegyszerű.


A YouTube videó linkjét ki kell másolni a böngésző címsorából, majd beilleszteni azt a programba a "YouTube video URL" menüponthoz. Ezután kiválasztani a mappát, ahová menteni szeretnénk a videót, ezt az "Output folder" menüpontnál tehetjük meg, és végül kiválasztani a mentési formátumot, ami lehet FLV, MP4 és 3GP. Mobileszközünkre a legutolsó 2 formátum ajánlható igazán.

A program sajnos nem tud magyarul, csak Angol nyelven érhető el, de ez szerintem a program egyszerűsége miatt nem fog olyan nagy gondot jelenteni.

Egyetlen hátrányként talán azt tudom megemlíteni, hogy a videók mentésénél nekem nem sikerült a célfájlt átneveznem a programon belül, így mindig csak "video.mp4" volt ott, mint opció. És mivel a program minden videót így ment le, így kézzel kell átneveznünk azokat a Sajátgépből, ha nem akarjuk minden egyes letöltésnél felülírni az előzőt.

A program a következő linkre kattintva tölthető le:
YouTube Downloader 3000

Jó videózást!

5 megjegyzés:

Névtelen,  2009. november 25. 15:21  

Szia!

Az alábbi címről letölthető progi http://youtubedownload.altervista.org/ ua. lenne, mint amiről most irsz?

Kinézetre ua.

Makói Krisztián 2009. november 25. 16:31  

Szia!
Nem, az általad linkelt program egy teljesen más program.

Ahogy én láttam, az a program az Internet Explorer segítségével tölti le a videókat, és azokat utána kell átkonvertálni. (Nem 100%, csak a screenshotok alapján)

Andris,  2009. november 25. 18:44  

Szerintem ennél sokkal jobb megoldás a Firefox-os DownloadHelper kiegészítő - az nem csak a YouTube-ról tudja leszedni a videókat.

Blue@X 2009. november 25. 20:27  

Én a YouTube-s videók letöltésére a http://www.videodl.org/ -t használom. Néha megy vele a letöltés, néha nem, és flv-be rögzít csak. Utána mondjuk azt átlehet konvertálni a kívánt formátumra...

Bandi 2010. január 30. 10:56  

Nekem a videofix.hu jött be, tud mp4-et is.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE