Windows 7 számokban

>> 2009. november 2.


Egy rövid összefoglalót olvashattok a Windows 7-ről a számok tükrében. Megtudhatjátok hány országban töltötték le a Windows 7 BETA verzióját, mennyi tesztelő vett részt összesen a Windows 7 tesztelésében, amelyből 100.000 ezer magyar tesztelő volt, így arányaiban mi vagyunk az élen a képzeletbeli listán.

clip_image002 

A Windowst világszerte több mint egymilliárd ember használja nap mint nap, és közülük több millióan nyilatkoztak arról, hogy mit szeretnének látni egy operációs rendszerben. A termék megalkotásakor ezeket a visszajelzéseket is figyelembe vették.
A Windows 7 az iparág legnagyobb béta-tesztelésén ment keresztül, melyben világszerte 8 millió tesztelő vett részt. Ha a népességet nézzük a tesztereknél, akkor Magyarországon a legnagyobb az aránya a tesztelők számának (100.000 ezer tesztelő).
A Windows 7 béta verzióját több mint 113 országban töltötték le.
Több mint 16000 online interjút készítettek, hogy könnyebben azonosíthassák, tesztelhessek és ellenőrizhessék a Windows 7 különféle szolgáltatásait és felhasználási területeit.
Több mint 2600 ügyfelünk vett részt a Windows 7 felhasználói felmérésében és kezelhetőségi tanulmányaiban.
Több mint 40000 órányi Windows 7 rendszerhasználati adat került a külső felhasználási kutatások naplóiba (a „Living with Windows” program révén, amelyben a Windows 7 használatának módját kutatták).
Világszerte több mint 200 ország több millió számítógépéről küldtek ügyfelek termékfelhasználási adatokat, amelyek segítenek abban, hogy a Microsoft Corp. jobban megértse a felhasználók igényeit. A Windows 7 elkészítéséhez több mint egymilliárd felhasználói munkamenet visszajelzéseit használták fel.
A Microsoft kvantitatív felmérések segítségével több mint 600 új szolgáltatás-ötletet tesztelt a Windows 7 rendszerhez a mérnöki folyamat korai szakaszában, hogy az ügyfelek igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat választhassa ki. Ezeket a szolgáltatásokat öt globális jelentőségű piacon is széles körű online kutatás keretében tesztelték.
Több mint 15 millióan vettek részt a Windows Vista rendszerben, valamint a Windows 7 előzetes verzióiban elérhető „Felhasználói élmény fokozása” programban (CEIP).
Több tízezren jelezték szándékukat Windows 7 termékindítási összejövetel (Windows 7 Launch Party) szervezésére, melyek keretében családtagjaiknak és barátaiknak mutathatják be az új terméket.
Huszonhét új televíziós reklám készült a Windows 7 népszerűsítésére az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban és Ausztráliában.
Az új Genesis Windows 7 csomagolás súlycsökkenése a Windows Vista Longform csomagoláshoz képest: 56 százalék
Windows 7 Ecometrics pontszám javulása a Windows Vista rendszerhez képest: 50 százalék
A Windows 7 rendszer 50 új betűtípust tartalmaz.
A Windows 7 2009 októberében 34 nyelven érhető el.
A Windows 7 rendszer 49 indiai betűtípust támogat.
12 háttérkép, hét Windows Aero téma, hat művészi háttérkép, hat jelenet és korlátlan számú letölthető anyaggal bővíthető a látvány.
A Windows 7 több mint 45000 viszonteladónál kapható világszerte.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE