Bootverseny - Windowsok az Ubuntuk ellen

>> 2009. november 2.


A TuxRadar oldal bootolási versenyt hirdetett, melynek keretén belül a Windows Vista, az újonnan megjelent Windows 7, az Ubuntu 9.04 és a szintén frissen megjelent Ubuntu 9.10 méri össze bootolási teljesítményét. Mindegyik rendszerből a 64bites változat került tesztelésre, az alábbi videón tekinthető meg a végeredmény.

A tesztet azonos konfiguráción hajtották végre, automatikus bejelentkezéssel. Az idő akkor áll meg, mikor az operációs rendszer megjeleníti a TuxRadar oldalát a Firefox webböngészővel. Nézzük akkor hát mire jutottak a rendszerek.


Forrás: TuxRadar

2 megjegyzés:

Unknown 2009. november 2. 19:48  

Én fordítva tippeltem a 2 Win közötti eredményt de lehet hogy pár hét múlva meg is fordul a kocka ha a firefoxot optimazilják a 7hez is nálam például néha kifagy és újraindul.

Makói Krisztián 2009. november 3. 11:11  

Hát, remélem Zsoltnak igaza lesz, bár kétségtelen, hogy a Win 7 még optimalizációra szorul, de ha az megtörténik, akkor már tényleg elmondhatják a Microsoftnál, hogy gyorsult a boot-idő, még nem.
(bár hallottam olyan tesztekről is, ahol már a win 7 nyert)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE