Microsoft Office - A Word forgalmazását betiltották

>> 2009. december 23.


A Microsoft fellebbezését elutasították, így január 11-től az Egyesült Államok területen nem lehet árusítani a Word korábbi verzióit. Természetesen a redmondi cég ezt nem hagyja, és eltávolítja a jogsértő részt az Office szövegszerkesztőjéből.

Az augusztusban kihirdetett felsőfokú ítélet, mely értelmében a Microsoft köteles a szabadalombitorlás miatt 290 millió dolláros kártérítést fizetni, illetve a jogsértő részt használó Word 2003/2007 USA-beli árusítását beszüntetni, mára véglegessé vált. Az ítélet január 11-től lép életbe, de a Microsoft eltávolítja a vitatott funkciót, így nem fog a szövegszerkesztő eltűnni a boltok polcairól.


Maga az eljárás 2007-ben kezdődött az i4i Ltd. pere nyomán, mely szerint a Microsoft az Office Word 2003/2007-s verziói alatt az egyedi XML elemek feldolgozásakor az ő szabadalmaztatott eljárásukat használja.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE