Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk - másodszorra is!

>> 2009. december 24.


Áldott és Békés Karácsonyt kívánunk Mindenkinek oldalunk második Karácsonyán!

Jézus globális szülinapi party-ja reméljük mindenkinek elhozza a várva várt meghitt és szeretetteljes pillanatokat a családban, és talán egy kis időre segít ráébredni az embereknek azokra a dolgokra, amik igazán fontosak az életben.

Ez úton is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük Nektek az ezidáig nyújtott támogatást és azt, hogy olvastatok minket. Nekünk ez volt a Karácsonyi ajándék tőletek. Köszönjük!


Sokat gondolkodtunk azon, hogy vajon mit is írhatnánk az idei karácsonyi köszöntőbe, mit emeljünk ki, mivel dobjuk fel az idei bejegyzésünket, míg végül azt kellett realizálnunk, hogy a fentebb idézett tavalyi kívánságaink még aktuálisabbak, mint valaha.

A karácsony jó alkalom arra, hogy kipihenjük magunkat és újult erőre kapjunk - és pc-nket is újult erővel állítsuk harcba, hála Jézuskának - majd halált megvető bátorsággal teszteljük, hogy a legújabb játékok hogyan bírják, amint bakanccsal belelépünk az arcukba 16x-os élsimítással, extra-super-hiper HD felbontásban.

A tömény agresszió enyhülése után, kipróbálni a legújabb programokat maga a nyugalom.
Okosan, taktikus lépésekben haladva előre a program minden csínjának elsajátításában felér egy komplex stratégiai játékkal.

Majd mikor már teljesen átérezzük az idilli hangulatot, akkor rend szerint megjelennek az anomáliák, amik beépített új funkciókként hivatottak életünk izgalmassá tételére, vagy csak egyszerűen elakadunk valahol és egy pár tippre lenne szükségünk.

És mivel - mi emberek - nem szeretjük a rendellenes viselkedést a csodálatosan felépített, rózsaszín felhőkkel dúsított számítógépes világunkban, és tippeket is szeretünk kapni egy könnyebb élet reményében, ezért megpróbáljuk megtudni, hogy hol tudnánk ezeket az információkat megszerezni; és ha problémáról van szó: akkor mitől jött létre, és hogyan tudnánk megszüntetni, valamint hogyan tudnánk elkerülni azt a következő alkalommal...

És végül mindannyian itt kötünk ki az i4s.hu-n, legyen ez továbbra is így! :)

az i4s csapat


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE