Microsoft - Windows XP/Vista/7 Re/Un/Install

>> 2009. december 17.


A Microsoft egy hiánypótló útmutatót tett közzé az interneten, melyből kiderül a felhasználók számára, hogy hogyan lehet az elmúlt 3 Windows rendszert telepíteni, törölni, frissíteni, újratelepíteni.

A Microsoft Windows XP/Vista/7 rendszerekhez tett elérhetővé leírásokat, melynek segítségével a meglévő rendszerünk mellől törölhetjük a Windows XP/Vista/7 rendszerek valamelyiket, vagy éppen feltelepíthetjük. Ha Windows 7 előtti rendszert használunk, akkor ahhoz megtaláljuk a frissítési instrukciókat is, hogy egy frissebb kiadásra válthassunk.

Microsoft útmutató

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE