Windows 7 - Hibajelentés kikapcsolása

>> 2009. december 21.


Ha valamilyen hiba folytán egy program futása megállna Windows 7 alatt, akkor a rendszer automatikusan hibajelentést generál, és azt elküldi a Microsoft számára. Ezt az automatikus hibajelentést konfigurálhatjuk az alábbi leírás segítségével.

A hibabejelentő segítségével a Microsoft értesítést kap a hibáról, és ha esetleg a rendszer okozta valamilyen módon a hibát, akkor azt a későbbiekben javítani tudják. Aki ezt a szolgáltatást feleslegesnek véli, az itt most két módszert is megtudhat a Hibajelentő letiltására.

1. módszer:
Menjünk az alábbi helyre: Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Műveletközpont
Kattintsunk a Karbantartás fülre, majd a Megoldások keresése a problémajelentésekhez felirat alatt lévő beállítások feliratra kattintsunk.
Válasszuk ki a számunkra szimpatikus beállítási lehetőséget.


2. módszer:
Nyissuk meg a Futtatás-t (Winjel+R), majd írjuk be a gpedit.msc kifejezést. Az OK gomb lenyomása után navigáljunk el a jobb oldali menüben az alábbi helyre:
Számítógép konfigurációja/Felügyeleti sablonok/Rendszer/
Internetes kommunikáció/Internetes kommunikáció beállításai


A fenti helyen keressük meg a következő bejegyzést: Windows hibajelentés tiltása
Kattintsunk rá kétszer, majd válasszuk ki a számunkra szimpatikus beállítást.


Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE