Elkészült Office 2010 RTM Escrow

>> 2010. január 27.


Elkészült a Microsoft irodai programcsomagjának, az Office 2010-s verziójának RTM Escrow buildja, mely az sejteti, hogy hamarosan számolhatunk a végleges RTM verzióval is. Hogy mi is az az RTM Escrow build, illetve mikorra várható a végleges bolti verzió, azt alább olvashatjátok el.

Elkészült az Office 2010 RTM Escrow buildja, mely az 14.0.4734.1000 verziószámot kapta. Az RTM Escrow build megnevezés azon programot illeti, melybe már nem kerülnek új fejlesztések, a kinézet sem változik, így ettől a verziótól fogva főként a tesztelés kerül előtérbe, ami már a fejlesztéssel párhuzamosan is zajlott (ilyen a publikus BETA teszt is). Mivel általában az RTM Escrow buildot rövid időn belül követi a végleges RTM build (Release To Manufacturing), így a közeljövőben (bő 1-2 hónap) fogják megkapni az első körben lévő főbb partnerek a végleges változatát az Office 2010-nek. A Softpedia oldal információi szerint a végleges bolti változat 2010 júniusában várható, hogy ehhez viszonyítva a magyar változat mikor érkezik, azt még nem lehet tudni. Az oldalon nemrég írtunk az ezt megelőző verzió megjelenéséről, mely illegális úton beszerezhető, és a mostani verziótól nem sokban különbözik: Office 2010 - Újabb verzió tölthető le

Addig is pár írás összegyűjtve:
Office 2010 - Hivatalos rendszerigény
Office 2010 - Beárazva
Office 2010 BETA áttekintés
Outlook 2010 - Gyorsbillentyűk

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE