Windows 3.1 a böngésződben

>> 2010. január 27.


Michael Vincent webfejlesztőnek hála immáron az Ős-Windows operációs rendszert, a 3.1-t érhetjük el a webböngészőből, így azok is kipróbálhatják, akik még életük során soha nem találkoztak eme úttörő rendszerrel.

A webböngészőből használható Windows 3.1 futtatásához Mozilla Firefox 3.x böngésző ajánlott, de Internet Explorer 6/7/8-s verziójával is használható.


Igen sok mindent hajthatunk végre a webes Windows 3.1 segítségével, ilyen a DOS prompt használata, Aknakeresővel való játék, böngésző használata, stb. Azoknak akik használták annak idején a rendszert egy kis retro élményt nyújt, akik nem, azok pedig megnézhetik hogy miért is voltak oda anno az emberek.

A webes Windows 3.1 kipróbálása

1 megjegyzés:

Makói Krisztián 2010. január 28. 10:14  

nagyon jó, visszahozott pár szép emléket! :)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE