Office 2010 - Hivatalos rendszerigény

>> 2010. január 23.


Sokan talán nem is tudják, de a Microsoft irodai programcsomagjának is van egy minimális hardverkövetelménye. Természetesen nem kell ettől megijedni, hiszen amelyik gép elfuttatja a Vista/7 operációs rendszert, az az Office 2010-es verziójával is gond nélkül elfog boldogulni. A hivatalos rendszerkövetelmény alább olvasható el.

A CPU és a RAM igénye az Office 2010-nek az előző verzióhoz képest nem változik, így a 2007-s verziót használók gond nélkül válthatnak erre a verzióra, e két összetevő tekintetében. A 2003-s verziót futtatók viszont már nagyobb követelménnyel kell hogy számoljanak, de ez már a 2007-s verziónál is így volt.


Természetesen nem ezen az egy ponton változott a rendszerkövetelmény. Az első ilyen változási pont a helyigénye a programcsomagnak, ami a 2007-s verzióhoz képest nőtt, ami a hozzáadott extrák miatt következett be. Mindenegyes új programkód helyet foglal, így a telepítő méretet, és a telepítési helyigény is változik a 2007-s verzióhoz képest. Ez a 2007-s verzióhoz képest 1-1,5 GB-al is több helyigényt jelent, így minimum 2GB szabad hely kell az Office 2010 telepítőjének.
A VGA terén is van minimális igénye a csomagnak, ami jelen esetben egy minimum DirectX 9.0c kompatibilis kártyát jelent, 64MB RAM-mal. Ez a változtatás az Excel és PowerPoint program gyorsításához szükséges.
A támogatott operációs rendszerek köre az XP-től kezdődik, így ezen rendszert használók is telepíthetik majd az Office 2010-t, feltéve hogy telepítették a legfrissebb javítócsomagot a rendszerre.


Az Office 2010-ről bővebb áttekintést itt olvashattok: [link], a megjelenést követő árakról itt tájékozódhattok: [link], a megjelenési időkről és egyéb információkról pedig itt: [link]

Forrás: Microsoft Office 2010 Engineering

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE