A legnépszerűbb alkalmazások Android, iPhone és Blackberry rendszereken

>> 2010. január 16.


Az mplayit oldal összeszedte az elmúlt 15 nap legnépszerűbb alkalmazásait Android, iPhone és a Blackberry rendszereken. 6 kategóriára osztotta az alkalmazásokat, és a 3 legnépszerűbbet nevezi meg a listája, amit alább tekinthettek meg.

Mind a 3 mobil operációs rendszer rendelkezik alkalmazásbolttal, melyből a felhasználók könnyen beszerezhetik a kívánt alkalmazásokat, így széleskörűen testreszabhatják a rendszerüket, illetve egyéb hasznos funkciókkal ruházhatják fel azt. Az jól látható az eredményekből, hogy a legnépszerűbb alkalmazások zöme más rendszereken is elérhetőek, így ami az egyik rendszeren tetszett, az egy későbbi váltás követően elérhető lesz a másik rendszeren is. Az eredmények magukért beszélnek az alábbi képen, a mérés 2009 december 20. és 2010 január 5. eredményeket veszi alapul.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE