Windows 7 - Újabb hírek az első javítócsomagról

>> 2010. január 14.


Az nem titok senki számára, hogy a Microsoft keményen dolgozik a Windows 7-hez szánt első javítócsomagon. Sok blog már a megjelenési időt is sejteni véli, illetve a javítócsomagba kerülő újdonságokról is érkeznek már információk.

Nemrég írtuk meg az oldalon az első híreket a Windows 7 SP1-ről, ami a mostani hírek fényében megerősítésre kerül. Az ITChuiko szerint az előzetes verziója az új javítócsomagnak június környékén várható a teszterek számára, a végleges, mindenki számára elérhető verzió a szeptemberi hónap folyamán debütál majd. Egy másik internetes oldal, a ZDNet információi szerint az új javítócsomag az összes hibajavítást és frissítést tartalmazni fogja a Windows 7 októberi megjelenése óta. Természetesen ahogy fenn említettem, újdonságok is várhatóak majd a Windows 7 első javítócsomagjában, ezek főként a rendszeren belül hajtanak majd végre módosításokat, a felhasználói visszajelzések alapján. Az egyetlen nagyobb változás az InforWorld állítása szerint a legújabb USB szabvány, az USB 3.0 támogatása lesz, illetve a Bluetooth és a WiFi technológiákhoz érkeznek majd frissítések. Sokak az új javítócsomagtól várjak a Windows 7 népszerűségének növekedését is, ami valljuk be most is igen magas. Mi várjuk az új javítócsomagot, és amint új információkat tudunk meg, vagy letöltéssel tudunk szolgálni, azonnal jelentkezni fogunk, így érdemes az oldalt rendszeresen nézegetni.

2 megjegyzés:

Névtelen,  2010. január 15. 16:20  

A DreamScene-t hiányolom belőle, oké meg lehet buherálni, hogy menjen, de nem tökéletes. Persze nem annyira hasznos, de csilli-villinek azért meghagyhatták volna. Ami végképp nem szimpatikus, hogy nyelvi csomagok csak az Ultimate verzióhoz elérhetőek. Pont, hogy hasznos lenne ez sok nyelvtanulónak/diáknak, hogy adott nyelvet rátelepíthetné olcsóbb változatú Win 7-re. Vagy lehet ezt is kikerülni, és rávarázsolni nyelvi fájlokat nem csak Ultimatre?

Blue@X 2010. január 15. 18:06  

Rálehet erőszakolni más változatokra is a nyelvi csomagot, több leírás is megtalálható az interneten.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE