Új MoDaCo ROM HTC Herora

>> 2010. január 11.


A HTC hallgat a Herora megjelenő 2.1-es Androidról - amit karácsonyra ígértek -, de a főzött romok tökéletesítgetése nem áll meg. Megjelent a MoDaCo 3.1-es verziójú ROM-ja, immár végleges formában, mely szabadon letölthető a fejlesztő hivatalos fórumából. Aki ennek a ROM-nak a korábbi változatát használta, annak mindenképpen érdemes frissíteni! Akinek még gyári ROM van a telefonján annak érdemesebb várni, mert talán lassan megérkezik a várva várt Android 2.1.


Az új verzió számos újdonságot és frissítést tartogat a MoDaCo-s ROM kedvelőinek, a változtatások teljes listája a hivatalos fórumban érhető el, viszont a 3.1-es verzió az alábbi főbb újdonságokat hozta:
  • A gyári 2.73.405.66 ROM-on alapul
  • Teknologist's kernel 1.91
  • A saját MCR buildja is beépítésre került, mellyel a ROM mérete csökkent viszont a sebessége növekedett
  • Busybox frissítve, most már a Droid Explorer kompatibilis az új ROM-mal
  • Mind a 4 elérhető HTC widgetet tartalmazza a ROM
  • A Wireless Tether alkalmazás is frissült
  • Titanium Backup is a ROM része

MoDaCo 3.1 ROM letöltése (hivatalos fórum)

2 megjegyzés:

tibor,  2010. január 11. 15:38  

Köszönöm, már töltöm is. Csak azt mondhatná el valaki, hogy hogyan tudom ezt feltenni a G2 Touch-omra? Várható valamilyen leírás is ezügyben?

S. Sz. 2010. január 12. 11:22  

Tervezem hogy csinálok leírást, de ha már van rajta valamilyen recovery image akkor onnan ugyan úgy tudod felrakni mint az előző verziót.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE