Windows 8 - 2 év múlva jön a végleges

>> 2010. január 7.


Steven Sinofsky, a Microsoft egyik mindenhatója nyilatkozott a Windows következő generációjáról, annak várható megjelenéséről, és egyéb tulajdonságairól. Sok újdonságot nem tudhatunk meg, csak az eddig szivárgó információk nyertek megerősítést.

Steven Sinofsky, a Windows és a Windows Live divízió elnökének nyilatkozata alapján a Windows következő verziója, a Windows 8 2011 végén, vagy 2012 első negyedévében fog érkezni, megerősítve a korábban kiszivárgott információkat: [link]. A Windows 8 képességei még nem tisztázottak, a rendszert fejlesztők sem tudják még hogy miket is fog tartalmazni az új rendszer pontosan. A pontos listája az újdonságoknak 2010 végén várható, ekkora tehető majd az új Windows első publikus BETA tesztjének időpontja is. Ami biztos a rendszert illetően az a 128bites platform támogatása, noha még az ezt kihasználó processzorokról nem sokat tudni. Ez a tény nem annyira újdonság, hiszen már korábban is írtunk róla az oldalon, részletesebben itt tudhattok meg többet róla: [link]. A Windows 8 Sinofsky szerint nagyobb támogatást ad majd az otthoni szerverek üzemeltetéséhez, illetve a fájlmegosztás is egyszerűbb lesz a jelenleginél. A Multimonitor támogatás is megkapja majd a maga fejlesztését. A számítógép energiatakarékossági módja is fejlődni fog, gyorsabb és stabilabb lesz hála a TLZ API-nak. Az új rendszer része lesz a Patch Guard System is, mely majd a kernel védelméért fog felelni, így a különböző kártékony programok és egyének dolgát nehezíti majd meg.

Sinofsky: „A Windows 7 sikere egyértelművé teszi, hogy a következő verziónak még jobbnak kell lennie, ellenkező esetben a felhasználók nem fognak váltani. A Windows 8 feladata az lesz, hogy javítson a jelenlegi problémákon, ugyanakkor hasonló mennyiségben hozzon újításokat is”.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE