Windows Phone 7 - Lehetséges rendszerigény

>> 2010. január 28.


A valószínűleg idén érkező Microsoft mobil operációsrendszer már igen komoly hardveres követelményeket támaszt a leendő futtató gépeknek, így biztosítva annak zökkenőmentes futását. Az egyelőre hivatalosan még nem megerősített lehetséges rendszerkövetelmény igen sokkolóan hathat, hiszen egy mai mobil eszköz tudásának javát kell nyújtania ahhoz a mobil eszköznek, mely futtatni szeretné a Windows Phone 7-s verzióját.

Reméljük hogy az igen magas hardveres követelmény egy igen gördülékeny, végre egy körszerű, ujjal való vezérlésre optimalizált felhasználói felületet fog takarni. Mivel a piacon már igen sok vetélytárs akadt, így ideje a Microsoftnak is egy új koncepcióval előrukkolni, hogy megkeserítse a riválisok életét, ezzel még több fejlesztésre sarkalva azokat. Az alábbi minimális hardveres követelményeket támasztja az új Windows Phone 7:

1Ghz-es CPU
8GB belső háttértár
5MPixeles kamera
3,6" WVGA felbontású kijelző (800×480 felbontástól felfele)

Mivel ezek az adatok nem kerültek hivatalosan megerősítésre, így fenntartással kéretik kezelni, több ponton is eltérhet majd a hivatalos igénytől!
A hivatalos bemutatása a Windows Phone 7-nek a február 15-én megrendezésre kerülő Mobile World Congress-en várható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE