50 Android játék

>> 2010. január 28.


Az AndroidHD oldal 50 megjelent, és a jövőben megjelenő játékot sűrített egy kevesebb mint 10 perces videóban, melyet alább tekinthettek meg. Igazán impozáns a felhozatal, melyek közül több játék grafikája igen szép és látványos. De mint tudjuk, egy játékot nem csak a grafika tud igazán élvezetessé tenni...

A nagyobb játékgyártók egyre több alkalmazást fognak az idő múlásával írni Android rendszerre, hiszen igazán markáns növekedés elé néz a jövőben az ezen rendszert futtató készülékek eladása. Maga a rendszer számos lehetőséget nyújt a fejlesztőknek, így igazán szép grafikával megáldott programok is készülhetnek a jövőben Android rendszerű gépekre. Jelenleg ami a szűk keresztmetszetet jelenti, az a belső memória által szabott limit az alkalmazások előtt, de az Android fejlesztőinek ígérete szerint a jövőben megjelenő Android verziókban már lehetőség nyílik az alkalmazások külső memóriakártyára való telepítése is. De most nézzük az 50 játékot összefoglaló videót, melyek egy Motorola Droid (Milestone) típusú készüléken futnak:


Kíváncsian várom komment formájában, hogy kinek melyik játék tetszik a legjobban.
A videóban megjelenő játékok teljes listája pedig a készítők oldalán érhető el: [link]

1 megjegyzés:

Névtelen,  2010. január 31. 17:21  

Robo Defense egész jó kis játék

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE