Windows Phone 7 - Hivatalosan is bejelentve

>> 2010. február 15.


A napokban zajló Barcelonia-i Mobile World Congress 2010-n a Microsoft lerántotta a leplet a Windows Phone 7 rendszerről, melytől a jövőbeni sikereket várja a cég. Az előd rendszerekhez képest megújult, a legnagyobb változtatást a sokat kritizált felhasználói felületen hozták. Frissítve új videóval.

Az egy hete megjelent Windows Phone 7 - Újabb információk szívárogtak cikkünkben írtuk meg azon pletykákat, amelyek az új rendszer körül vetődtek fel. Nézzük akkor hát mik is kaptak hivatalos megerősítést. A felhasználói felület valóban a METRO UI-t kapta meg, ami a Zune HD alatt lévő GUI-hoz nagyon hasonló. Flash támogatást még egyelőre nem kap, de az Adobe és a Microsoft dolgozik rajta, hogy a későbbiekben elérhető legyen a rendszerre. Teljes Zune integrációt kapott a rendszer, kompatibilis lesz az asztali Zune szoftverrel. Teljes XBOX gaming integráció kapott és a social networking rész is fontos szereppel bír a People résznél.


People: Az Android rendszereknél elérhető integrációhoz lesz hasonlatos, minden egyes bejegyzésnél a Facebook-os és Windows Live-os állapotuk is kijelzésre kerül majd, ezzel még naprakészebb adatokat biztosítva a felhasználónak. Ez a főmenüben is jelentkezni fog, hiszen ott azonnal frissülni fognak az információk, ha úgy állítjuk be a készüléket.


A multimédia rész is megújul, a Zune HD-ből átkerült a multimédia rész, így végre egy sokkal tetszetősebb multimédia lejátszót kapunk az eddig Windows Media Playerhez képest.


A képeknél a kétujjas nagyítás működni fog, az egész rendszer alatt elérhető lesz a multitouch. A képek online megosztása is egyszerűbb lesz az új rendszeren.


Az XBOX Live-val való integráció is szoros lesz, de erről még nincsenek pontos információk, kivétel annyi, hogy megtekinthető lesz majd a játékos avatarja, eredményei és profilja.

Az Office is részét képezi a Windows Phone 7-nek, a OneNote és a SharePoint Workspace alkalmazások segítségével a felhasználók megtekinthetek, szerkeszthetik és megoszthatják dokumentumaikat, az Outlook Mobile-lal pedig útközben is dolgozhatnak. Az első Windows Phone 7 Series rendszert futtató készülékek a karácsonyi szezonra várhatóak.

Windows Phone 7 hivatalos oldal

Bemutató videó az új rendszerről:






Get Microsoft Silverlight


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE