Zune - Zenelejátszó Windows-ra

>> 2010. március 14.


A Zune szó kapcsán legtöbbünk számára a Microsoft zenelejátszó készüléke jut eszünkbe, mely kétes sikereket ért el eddig. Viszont most nem erről lesz szó, hanem egy a Windows-ban elérhető Media Centerhez hasonló alkalmazásról, mely igen jóra sikeredett.

Szeretnél egy helyen egy jó zenelejátszót, egy filmnézőt, egy podcast lejátszót és egy képnézegetőt? Akkor a te választásod vagy a Windows Media Center, amit Windows 7 alatt alapértelmezetten elérünk, vagy a Microsoft Zune médiaközpontja. A Zune segítségével egy igen látványos felületen érhetjük el zenéinket, nézhetjük filmjeinket, képeinket. A felhasználói felület a Zune zenelejátszó készüléken lévő grafikus felülethez hasonló (hasonló felületet kap a Windows Phone 7 is).
Az alábbi videón pedig megnézhetitek a programot működés közben:Zune letöltése

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE