HTC felhasználói felület kikapcsolása

>> 2010. április 6.


A legnépszerűbb mobilgyártók között szerepel a HTC is, mely cégre jellemző, hogy saját felülettel látja el eszközeit, ezzel is egyedibbé, könnyebben kezelhetővé teszi azokat. Android alapú eszközökre a HTC Sense felület, Windows Mobile alapú eszközökre pedig a TouchFLO felhasználó felület érhető el. Aki viszont ezt valamilyen megfontolásból nem szeretné használni, az az alábbi módon kapcsolhatja ki.

Mind a két rendszeren igen látványos, könnyen kezelhető felületet készített a HTC, így ennek kikapcsolása továbbra sem ajánlott. Aki viszont mégis kiszeretné kapcsolni, az kövesse az alábbi leírást.


HTC Hero készüléken a HTC Sense felület
1. Főképernyőn nyomjuk meg a hardveres Menu gombot

2. Válasszuk ki a Settings opciót

3. Menjünk az Applications menüpontra

4. Menjünk a Manage Applications lehetőségre. A telepített alkalmazásoktól függően akár perceket is igénybe vehet ez a lépés!

5. Keressük meg a listából:
Android alapú eszköz esetén: HTC Sense
Windows Mobile alapú eszköz esetén: TouchFLO

Ügyeljünk hogy a Clear defaults opcióra menjünk
6. Válasszuk ki a rendszerünk szerinti lehetőséget (fenn), majd menjünk a Clear Defaults lehetőségre (ne a Clear Data-ra)!

7. Nyomjuk meg a hardveres Home gombot (ház ikon), és válasszunk a listából. Home lehetőség esetén az alap Android/Windows Mobile home képernyőt kapjuk, HTC Sense/TouchFLO esetén a HTC saját felületét.

Most már kiválaszthatjuk a gyári felületet is akár.

Ha a Use by default for this action lehetőséget kipipáljuk, akkor a Home gomb megnyomása esetén már a kiválasztott felület fog megjelenni. Ha nem, akkor minden egyes Home gomb nyomáskor nekünk kell kiválasztani a kívánt felhasználói felületet.


Alap Android felület

1 megjegyzés:

Névtelen,  2012. október 23. 22:11  

Nekem nem működik.

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE