Windows 8 - Fejlesztési ütemterv

>> 2011. január 22.


Az orosz Wzor internetes oldalon bukkant fel információ a Windows következő verziójával kapcsolatban, mely a végleges változat elkészültét 2012 végére teszi, és az alábbi verziók kerülnek majd napvilágra.

Az itt leírt adatokat a Microsoft nem erősítette meg hivatalosan, így feltétellel kell kezelni ezeket.
Az internetes oldal szerint a Windows 8 végső verziója 2012 végére fog elkészülni, és a szerver változat Windows Server 2012 néven fog forgalomba kerülni. A Windows 8 fejlesztési ütemtervéről is ír az internetes oldal, ami állításuk szerint a következő képpen fog alakulni?

Windows 8 Milestone 3 fejlesztése 2011 márciusa során fog megkezdődni, ezekután várható a Windows 8 Beta 1 is valamikor. Ha már beta verzió, akkor a Microsoft a Windows 8 esetén 2 beta verzió megjelentetését tervezi, ami hivatalosan is elérhető lesz majd. A Windows 8 Release Candidate (kiadás előtti változat) fejlesztése és nyilvánossá tétele ezután fog megkezdődni, feltéve hogy a beta verzió fejlesztése az ütemterv szerint halad. 3 hónappal ezután az RC változat fejlesztése befejeződik, és elkészül a Windows 8 RTM változata (kiadásra szánt változat). A Windows 8-t a boltokban 2013 január 7.-től lehet majd megvásárolni állításuk szerint.

Összegezve tehát a következő verziók várhatóak: Windows 8 M1, M2, M3, Windows 8 Beta 1, Beta 2, Windows 8 RC, Windows 8 RTM.

1 megjegyzés:

Névtelen,  2011. február 5. 3:01  

A Windows 8 Milestone 2 verziót honnan lehetne letölteni?

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE