Megújult a SkyDrive

>> 2011. június 21.


Megújult a Microsoft online tárhelye, a SkyDrive. A 25GB-t tárhelyet biztosító szolgatáltatás immáron HTML5 alapú lett, így a sebesség nőt, a navigáció is egyszerűbbé vált. Alább látható egy kis videó, illetve a főbb újdonságok listája.
A gyorsabb működéshez az alábbi változtatások járulnak hozzá:

  • A könyvtárak és képek megnyitása az eddigi 6-9 másodpercről 100-300 milliszekundumra rövidült, és immáron a grafikus kártya erejét is felhasználja a képek nézegetésénél.
  • A videók már a HTML5 segítségével jelennek meg (hol a Silverlight?), CSS3-t használnak, így minden böngészőn úgyanúgy néz ki, és ugyanolyan teljesítményt fog nyújtani.
  • Minden olyan részt eltávolítottak a kódból, ami lassította a felhasználási élményt.
  • Internet Explorer 9 és Windows 7 kombinációja esetén lehetőség van a SkyDrive-ot a tálcára tűzni, lehetővé téve a gyorsabb hozzáférést.

Továbbá most már minden egy helyen látható, nem kell ellátogatni a fotók megnézéséhez a photos.live.com címre, a dokumentumok szerkesztéséhez a office.live.com címre. Pozítiv hogy a hirdetések rész is eltünt, így még több hely áll rendelkezésre a jobb átláthatóság jegyében.

Még több információ angol nyelven

1 megjegyzés:

Névtelen,  2011. szeptember 21. 16:41  

köszönöm szépen :D hasznos volt az infó :)

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE