Windows 8 - USB3

>> 2011. augusztus 30.


Windows 8 alatt már támogatott az USB3, így ebben az összehasonlító videóban megtudhatjuk, mennyivel is gyorsabb az előző generációnál. Az USB 3-ról röviden: Az USB3 sebessége elérheti az 5Gbit/másodperc-t ami durván 640Mbájt/másodperc, szemben az előző generáció 480Mbit/másodpercével, ami kb 60Mbájt/másodpercet jelent. Az előző generációval visszafele kompatibilis (USB2), előnye az USB3-nak az USB2-vel szemben a sebességen kívül még az alacsonyabb áramfelvétel is. A videó a tovább gombra kattintva tekinthető meg.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE