Apple event október 4-én

>> 2011. szeptember 28.


Sokak lélegezhetnek fel, hiszen idén is lesz új iPhone, amivel az Apple újra rekordeladásokat fog produkálni. Az új termékről egyelőre sokat még nem lehet tudni, a neve sem biztos, lehet hogy iPhone 4S lesz, vagy csak simán iPhone 5, ez még rejtély. Változásokról is csak találgatások vannak, egyesek szerint vékonyabb lesz, nagyobb kijelzőt kap, dupla memóriát a hangvezérlés miatt (új fejlesztés, jónak igérkezik), a iPad 2-ből ismert chipet (A5, saját fejlesztés) és persze iOS 5-t, ami az előző generáció tulajdonosai számára is elérhető lesz. Kedden okosabbak leszünk, várjuk az iOS 5-t nagyon... :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE