Skype for iOS új verzió

>> 2011. szeptember 28.


Nem tudok szó nélkül elmenni a mellett a tény mellet, hogy új verzió jelent meg a Skype-ból iOS-re. Hozott pár újdonságot, kicsit megújult a felület is, kapott videócsevegés közbeni képstabilizálást (ami jó lett), viszont reklámmal is meg lett támogatva az eddig reklám nélküli ingyenes alkalmazás. Persze ha fizetsz a Skype-ért, akkor ez nem fog megjelenni, de nem értem hogy egy eddig ingyenes alkalmazást miért kell reklámmal megtámogatni (persze az anyagi részét értem), mikor a Premium felhasználókból van bevétele a Skype-nak. Nem tudom hogy hányan szoktak kattintani egy alkalmazáson belül a reklámokra, de kíváncsian várom akár a kommentekben is statisztikát arról, hogy van-e értelme.

Háttérinfó: A Skype-t már bekebelezte a Microsoft, reméljük nem így próbálja meg jobbá tenné az eddig kiváló alkalmazást.

Skype for iOS letöltése

<

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE