iTunes bővítés Magyarországon

>> 2011. szeptember 28.


Úgy látszik a jövő heti Apple event a magyarok számára is tartogat némi ajándékot, hiszen a pletykák szerint több iTunes szolgáltatás is végre valahára elérhető lesz kis hazánkban, Magyarországon. A nemzetközi sajtó már tegnap óta foglalkozik ezzel a kérdéssel, de a mai napon bizonyosságot is nyert hála egy magyar felhasználónak. Hogy melyik szolgatáltatásokkal bővül a hazai kínálat? Lesz itt zene, film, videó vásárlási lehetőség és Ping közösségi szolgáltatás is. Várjuk sok szeretettel hazánkba.


Update: Szerdán éjszaka elindultak az újdonságok, lehet örülni neki. Annak már kevésbé, hogy a szokásos hülyeség, az 1$ (213Ft)-> 1 € (294Ft) konverzió van, ami egy kicsit kibaszás. Nem értem hogy miért nem lehet itt is arányos konverzió, hiszen az App Store-ban működik (0,99$ -> 0,79€), akkor itt se lenne nagy cucc. Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy ez esetben az előadóknak az Apple az 1$-t fizeti, vagy az 1€.- t. Lehúzás again...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE