Shadowgun

>> 2011. szeptember 28.


A mai napon a reggeli órákban jelent meg a Shadowgun nevezetű Gears of War klón játék iOS platformra. Kipróbálás után azt tudom mondani hogy a grafika igen-igen tetszetős, elképesztő hogy mekkora kraft is van egy ilyen eszközben. A Retina kijelzős iPod Touch 4G-men valami álomszépen néz ki a játék, és teljesen jól fut. A játék mérete amúgy 220MB körül van, ami egy ilyen grafikájú, majd 6 órás játékidejű játéknál igen kellemes. Az irányítás nagyon jó, nincs akadás és lag sem. Igaz első indulás nem volt sikeres, egy újraindítás kellett neki, és 45 perc játék után újra kidobott, de összességében nagyon megvagyok vele elégedve. A $8 árát nagyon megérte...


Shadowgun letöltése iOS-re
UPDATE: Egyre többször lép ki a játék menet közben, ami nagyon idegesítő, főleg mikor az ember öli az ellent ezerrel, és pont akkor. Elég frusztráló, remélem javítják ezt a hibát...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE