Google+ elmélkedés

>> 2011. szeptember 30.


Címszavakban: Kevesen vagyunk még, ismerőseim közül még mindig nagyon kevesen használják, és ők is elég inaktívak. Kérdés az, hogy ez változni fog-e a jövőben? Nagy rá a sansz hogy nem, mivel úgy hiszem hogy eljutottunk oda, hogy sokan besokalltak már a közösségi oldalaktól, és a meglévőt is már sokan tehernek érzik, hát akkor még +1? Ismerőseim zöme azért marad, mert már a meglévő közösségi hálón sok ismerőse van, akikkel csak itt tudja tartani a kapcsolatot, és sok előnye nem származna abból ha +-olna és nem likel-na. Mert hát valljuk be, nagyvonalakban nincs sok különbség a kettő között...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE