Új-régi iPhone - iPhone 4S

>> 2011. október 4.


Az Apple a mai napon bejelentette az új iPhone-t, az iPhone 4 utodját az iPhone 4S-t. Külcsínben változás nem történt, az iPhone 4 dízájnját örökölte meg, belsőleg történt számottevő változás. Megkapta az iPad 2-ből megismert A5 chipsettet (7szer gyorsabb játékok alatt mint az A4-es chip), 8MPixel-es kamera, Siri hangfelismerő technológia bevezetése. Ez mind, amit az iPhone 4S tudni fog. Az iPod Touch maradt a régi, bár lesz belőle fehér változat, és persze csökkentették az árát. Én azt mondom több szót nem is érdemes pazarolni erre az Apple Eventre, az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezett, és a legnagyobb csalódást okozta...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE