Apple iPhone 4S megjelenés

>> 2011. október 27.


A T-mobile Westendben lévő kirendeltségén ma éjféltől vehetik kézbe az első vásárlók az Apple új mobiltelefonját, az iPhone 4S-t (i4s). Az első vásárló már ott van, estére a nagy érdeklődés miatt elég masszív sor várható, így aki az elsők között akar hozzájutni, az lassan készülődhet. Az új i4s legfőbb újítása a frissített hardver (iPad 2 hardvere), az iOS5 és a hanggal vezérelhető személyi asszisztens, Siri. Ez utóbbi i4s exkluzív, így az előző generációs iPhone tulajok sajnos nem kapják meg ezt a funkciót.

2 megjegyzés:

Névtelen,  2011. október 28. 18:30  

Egy kissrác lett az "első vásárló", gratula anyucinak és apucinak. Nesze neked válság...

Névtelen,  2011. november 7. 12:48  

én meg majd álmodok rólla

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE