Steve Jobs rendszám nélkül

>> 2011. október 28.


Sokan találgatták hogy hogyan tudta elintézni Steve Jobs azt, hogy rendszám nélkül autózzon Kaliforniában. Egyesek szerint a helyi szervvel volt egy megegyezése ez ügyben, mások szerint lefizette őket, megint mások szerint meg egyszerűen nem érdekelte a bírság, mint ahogy az a tény sem, hogy többször parkolt a mozgássérült helyre a cégnél, mint nem. Az iTWire utánajárt a dolognak és kiderítette hogyan sikerült ez neki, és hogyan csinálhatja ezt mást is Kaliforniában. A megoldás Steve Jobs módra: Lízingelj egy autót, és 6 hónapig nem kell rendszám rá. Ilyen egyszerű a megoldás, bár nem hiszem hogy sokan engedhetik meg maguknak hogy 6 havonta lízingeljenek egy szürke Mercedes SL55 AMG-t. Ő megtette, 6 havonta kapta az azonos kinézetű új verdákat.

2 megjegyzés:

Névtelen,  2011. október 28. 9:16  

Úgy látom a zseniknek mindig kell valami plusz is amivel kitűnhetnek... de azért mert megtehetném nem lenne pofám beállni mozgássérült helyre csak azért is, de hát ez van...

Mergl József 2011. október 28. 9:22  

Egy az hogy megteheti, a másik az hogy mennyi ideig tartana neki átfestetni, vagy egy saját parkolóhelyet építtetni....
Park different...

Megjegyzés küldése

Kapcsolat

In4Sane™ Blog © 2013 - http://i4s.hu

Ha kérdésed, problémád, vagy egyéb észrevételed akadna, akkor írj bátran oldalunk email címére, és amint tudunk válaszolunk.

Jelentkezés

Az i4s csapat folyamatosan várja vállalkozó kedvű BLOGGERek jelentkezését az oldal e-mail címén. Ha csak egy kicsit is érdekel a lehetőség, ne habozz, küldj nekünk üzenetet és mi tájékoztatunk a követelményekről és az egyéb részletekről.

i4s infó

Ha a főoldal nem működne, vagy egyéb háttérinformációkra vagy kíváncsi, látogasd meg Twitter csatornánkat az i4s Twitter linkre kattintva. Oldalunkat "lájkolhatod" Facebook-on, valamint "+-olhatod" a Google Plus-on is.
Az oldalon közölt screencastok, illetve videók megtekinthetőek az oldal YouTube csatornáján: i4s YouTube.
A közelgő fontos eseményekre az i4s naptárjából készülhetsz fel.

  © Webnolia - Blogger --> i4s.hu - In4Sane™ Blog © 2008-2015

Vissza a lap TETEJÉRE